2018. március 31., szombat

, ,

Érkezik az új LOL-könyv

Jön, jön, jön!


A Móra kiadó gondozásában április 16-án érkezik az új LOL-könyv Nindzsalány címmel Cookie O'Gorman tollából. Az írónő ismerős lehet számunkra a tavaly megjelent Kamuzások, kavarások című könyve miatt. 

El nem tudom mondani, mennyire várom a Nindzsalány megjelenését. Ms. O'Gorman már az előző könyvével belopta magát a szívembe - a fiatal, lendületes stílus, amit produkált nagyon betalált nálam. Nem akartam a földhöz vágni az első öt oldal után, hogy mégis mi ez a nyálas maszlag, sőt! Az utolsó oldalig képes volt fenntartani a figyelmem. Szóval egy szónak is száz a vége: hatalmas elvárásaim vannak az új könyvével kapcsolatban, bár kétlem, hogy csalódni fogok. 

Külföldön azt rebesgetik, hogy vetekszik, ha nem jobb az első megjelenésnél! Legalább is a Goodreads olvasók szerint így van. Meg alapjáraton is - ki tudna ellenállni egy szívdöglesztő, szuper szexi srácnak, aki nem mellesleg egy oltári gazdag szenátor fia?!

Lássuk is miről van szó:

NindzsalányKiadó: Móra Könyvkiadó
Megjelenés: 2018. április 16.
Fordító: Erényi Mónika
Goodreads: 4,03
Besorolás: romantika, young adult
Oldalszám: 320 oldal

Fülszöveg: Snow-Soon Lee tizenhét éves, koreai, és Bruce Lee a pél­daképe. A harcművészet koronázatlan királynője nem az a bulizós típus, de ha felheccelik, akár egy vadidegen, dögös srácot is hajlandó lesmárolni a moziban, hogy bebizonyítsa, nem csak a gyilkos ütéseivel tud hatni a fiúkra. Ja, hogy a kapucnis szívtipró a dúsgazdag szenátorjelölt egy szem fia? Uppsz… Semmi vész, úgysem találkoznak többé. Vagy mégis? Ash lerázhatatlannak tűnik, és kissé paranoiás anyja a csa­ládot ért halálos fenyegetések miatt elképesztő ötlettel áll elő: azt akarja, hogy Snow legyen a suliban a fia testőre. Vajon meg tudja védeni a nindzsalány Asht a titokzatos zsa­rolóktól? És Snow-t ki védi meg az újabb csókoktól?

Ha máskor nem is, a Könyvfesztiválon járva pillantsatok be a Móra standjához (D26) egy alapos Nindzsalány szemrevételezésre. Ha szerencsétek van egy Snow könyvvel és nem egy Snow monoklival tértek majd haza. Én legalább is tuti biztos, hogy haza se jövök nélküle, és egy értékelést már előre garantálok róla.

Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése