2017. november 18., szombat

, , ,

Exkluzív Interjú Elle Kennedyvel és Jen Frederickkel


Exkluzív interjú 

a Royals sorozat (Papírhercegnő, Megtört herceg) írónőivel 
Elle Kennedyvel és Jen Frederickkel.

1. Who is your favourite character? 

Jen: Ella is my favorite character. I love how scrappy she was, how she never let her circumstances dictate her reactions, and how she ended up loving all those Royal boys. 

Elle: I’m going to have to go with Easton! I just love that he’s this playful wildcard – you know it’s never going to be a dull day with him around.

2. Where come the idea of the Royal boys from? 

It's our twist on the Cinderella story. We started with Ella and developed the story from there. Callum's the fairy godmother and the stepsisters are transformed into the Royal stepbrothers. 

3. Was it difficult to find out the characters of the boys?

No. They were a vibrant group of characters and it was fun writing each of their scenes. Easton almost stole the show from Reed, though. 

4. Who find out the story first? How did you meet?

We met through the internet. We started emailing about our favorite books and that morphed into a conversation about our favorite football players and somehow the circle closed with us agreeing that we had to write a book about a heroine named Ella who was dropped into the middle of five angry boys. 

5. Could you say something special about the five boys?

The details of these characters reveal themselves to us as we are writing and we don't want to say too much lest we spoil the stories for readers. However, they are all fiercely devoted to each other, even if they don't get along from time to time. You won't find a stronger bond between brothers than between the Royals. 

 

Egyébként ezer millió köszönet Elle-nek és Jennek, hogy hajlandóak voltak időt szakítani rám és köszönet a közvetítésért is, Nina! <3 Mindazoknak pedig akiknek nem az angol az elsődlegesen tanult nyelve egy fordítást (Köszönet érte Rékának!) is hoztam:

1. Ki a kedvenc karakteretek?

Jen: Nekem Ella a kedvencem. Imádom, hogy olyan kötekedő volt, soha nem engedte, hogy a körülmények irányítsák a reakcióit, és azt, ahogy végül megszerette az összes Royal fiút.

Elle: Nekem Eastont kell választanom Egyszerűen imádom hogy olyan játékos, kiszámíthatatlan és őrült - tudod, soha nem lesz egy nap unalmas, ha a közelben van.

2. Honnan jött a Royal fiúk ötlete?

Ez a mi csavarunk a Hamupipőke történeten. Ellával kezdtük, és onnan alakítottuk át a történetet. Callum lett a Tündérkeresztanya, és a mostohanővéreket alakítottuk át a Royal fivérekké.

3. Nehéz volt kitalálni a fiúk karakterét?

Nem, ők egy vibráló csoportja a karaktereknek, és remek móka volt megírni minden egyes jelenetüket. Habár Easton majdnem „ellopta a show-t” Reedtől. 

4. Ki találta ki a történetet először? Hogy találkoztatok?

Az interneten találkoztunk legelőször. Elkezdtünk e-mailezni a kedvenc könyveinkről, ez valahogy átalakult egy beszélgetéssé a kedvenc focistáinkról, és a kör azzal zárult, hogy megegyeztünk abban, hogy írnunk kéne egy könyvet egy Ella nevű hősnőről, aki valahogy öt dühös fiú közé csöppen.

5. Tudnátok mondani valami különlegeset a fiúkról? 

A karakterek részletei írás közben fedték fel magukat előttünk is, és nem szeretnénk túl sokat elárulni, nehogy lespoilerezzük a történetet az olvasók elől. Annyit azért elárulhatunk, hogy ők mindannyian szenvedélyesen hűek egymáshoz, még akkor is, ha időről-időre nem mindig jönnek ki egymással. Nem fogsz találni erősebb köteléket fivérek közt, bárhol is keresed.


Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése