2019. január 9., szerda

Technikai információ avagy feltámadás a hamvaimból, Főnix módra

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ a lényeg előtt.

Hát úgy néz ki, visszatértem. Bevallom őszintén kezdett már igazán hiányozni a blogolás - már nem a vele járó sok-sok anyázással töltött óra, ami egy-egy bejegyzéssel kivétel nélkül járt. (Igazából minden egyes apró részt imádok, ami egy-egy bejegyzés megírásával jár.) Hanem, hogy megoszthatom a gondolataimat olyanokkal, akik tudják, értik és érzik, hogy miről beszélek. Mert hát melyik könyvmoly nem szeret az éppen aktuális olvasnivalójáról értelmes/értelmetlen/megosztó diskurzust folytatni? 

Egyébként nagyon sok ötletem van az új évre vonatkozóan, rengetek meglepetéssel és nyereményjátékkal készülök, amik remélem majd elnyerik azoknak a tetszését, akik velem tartanak!

Szóval most, hogy úgy néz ki stabilizálódott a magánéletem, lezajlott életem első vizsgaidőszaka, és végre megtaláltam azt a könyvet, ami felrázott édes szendergésemből és a számítógép elé kényszerített - mert hát vannak könyvek, amikről egyszerűen MUSZÁJ beszélni, szinte követelik a könyv végére meggyötört olvasótól - jöhet is 2019 első értékelése. A könyv, pedig amiről írni mesélni szeretnék, nem más, mint...


Kitaláljátok, mit olvasok jelenleg?

Annyit elárulhatok róla, hogy rendkívüli hatást gyakorolt rám a mondanivalója, az üzenete. Ez egy tökéletlen könyv, ami egy tökéletes történetet mesél el, sötétségről, újjászületésről, tragédiákról és bánatot, szörnyűségeket áthidaló szerelmekről.

Várlak titeket vissza, a jövőhét folyamán, mikor egy komplett értékeléssel érkezem, illetve egy-két más, szintén érdekes tartalommal, bejegyzéssel.
Szép estét,


Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése