2017. november 1., szerda

, ,

Devilish Playlist for Halloween

Trick or Treat?


Halloweeni különkiadás 2. rész


(Zenék)




Szörnyek, kísértetek és ijesztő hangok. Az ember általában ezekre asszociál, ha meghallja a Halloween szót. Ez az az idő, mikor az Élők és a Holtak világa közötti fátyol a leginkább elvékonyodik. Mikor a Holtak félelem nélkül vegyülhetnek az élők közé. A legjobb időszak a szellemidézésre vagy az ördögűzésre is például. Legalább is a legtöbb könyvben és filmben ezt mondják. A magam részéről nem hiszek a szellemekben, bárki bármit mondhat, de fog tudni meggyőzni. 

Viszont imádom a halloweeni időszakkal járó bizsergést, izgalmat és várakozást. Mikor az emberek beöltöznek, készülődnek és kikerülnek Instagramra a jobbnál-jobb kosztümök, a nagymama különleges receptjéből készült tökös piték, sminkek vagy a party képek. A hangulat frenetikus, mindenki izgatott - Amerikában legalábbis. Itt Magyarországon meg kell elégednünk a közösségi média által nyújtott lehetőségekkel, vagyis, hogy nézői lehetünk az amerikai álomnak.
De hogy egy kicsit megpróbáljam visszaadni az ottani hangulatot, hoztam egy zenei összeállítást csupa borzongató dallal. Remélem sokatok tetszését elnyeri. Kellemes kikapcsolódást kívánok hozzájuk!



Köszönöm, hogy velem tartottatok! Az utolsó napon egy könyvajánlóval fogok érkezni. Annyit elárulhatok róla, hogy nem magyar könyvek lesznek terítéken, és egyiket sem fogjátok megtalálni a magyar polcokon.

Gyönyörű szünetet és pihenést kívánok továbbra is!
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése